Frequently Asked Questions

Bekijk de meest gestelde vragen hier, mocht u toch nog vragen hebben verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier.

Product

Wij raden aan om uw beker te vullen met warm water en een druppel afwasmiddel, hiermee blend u de beker schoon. U kunt dit proces herhalen met alleen water of u kunt het afspoelen.

Ja! Het product is geproduceerd met een magneet dat ervoor zorgt dat als de dop van de beker af is, dat de motor automatisch stopt. Ook heeft de beker een dubble-press functie, waarbij je twee keer achter elkaar de blend knop moet indrukken om het blenden te starten. Dit voorkomt dat de blender per ongeluk gestart wordt.

Neem direct contact met ons op. Wij zorgen er voor dat u een goed product kunt ontvangen en de kosten voor het retourneren vergoeden wij.

Retouren

Als u wilt retourneren adviseren wij u om eerst ons retourbeleid te bekijken, hierin staat ook aangegeven hoe het proces verloopt. Mocht er verder nog vragen hierover zijn, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld altijd uw bestelnummer.

U kunt het product binnen 14 dagen retourneren indien deze niet is gebruikt. Als u het product heeft getest en hij werkt niet, neem dan direct contact met ons op.

Als uw retour bij ons binnen is verwerken wij deze direct. Binnen 24 uur zorgen wij dat het geld overgemaakt is.

Verzending

Wij verzenden alle bestelling die van maandag tot en met vrijdag vòòr 17:00 zijn geplaatst dezelfde dag. Dit betekent dat uw bestelling de volgende dag aan zou moeten komen als het proces naar verwachting verloopt bij de bezorgdienst. Voor België kan dit een dag langer duren. 

Wanneer uw bestelling verwerkt en meegeleverd is aan de bezorgdienst krijgt u een e-mail of sms ter bevestiging van uw bestelling. Hierbij ontvangt u een volgnummer van uw pakket zodat u de status van uw bestelling kunt inzien. Mocht u vragen hebben over uw pakket neem dan contact met ons op.